Usluge‎ > ‎

Zaštita i pomoć porodici

  • Narkomanija
  • Verske sekte
  • Maloletnička delikvencija
  • Bračno neverstvo
  • Rasvetljavanje kućnih krađa
  • Nasilje u porodici
  • Provera budućeg partnera


Narkomanija

Identifikacija i suzbijanje, početne faze upotrebe narkotika, pomoć zavisnicima u procesu odvikavanja, proces resocijalizacije i integracije u društvo, rad sa zavisnikom i porodicom uz stručan nadzor lekara. Stručno uvođenje zavisnika u apstinenciju, stalni nadzor, pedagoški rad sa zavisnikom.

Verske sekte

Nažalost, jedan deo populacije svojim članstvom u verskim sektama deluje destruktivno na porodicu i okolinu. Na zahtev klijenta, otkrivamo članstvo u sekti, definišemo sektu u skladu sa zakonom, predočavamo štetnost totalitarnih i destruktivnih sekti kao i posledica koje one ostavljaju na porodicu i okolinu.
Maloletnička delikvencija


Prepoznavanje, definisanje i sprečavanje maloletničke delikvencije, nasilja, vandalizma. Neželjene posledice maloletničke delikvencije možete sprečiti pravovremenom kontrolom, nadzorom, pratnjom i savetovanjem maloletnika. Zaštita dece, kako fizička, tako i psihička od pokušaja ugrožavanja integriteta i bezbednosti. Ponosni smo na rezultate u ovoj oblasti... Naš klijent, otac maloletnika nas je ponosno obavestio da je sin primeran i dobar učenik jedne Beogradske gimnazije...


Bračno neverstvo

Već neko vreme Vas grize "crv sumnje"... Sumnja je prisutna, strepnja je prati, a Vi niste spokojni, nemir Vas muči... Da li je istina??? Potreban Vam je dokaz da bi doneli pravilnu odluku i spokojno živeli. Upravo taj dokaz Vam mi možemo obezbediti, profesionalno, diskretno i 100% tačno. Brak jedne javne ličnosti je opstao zahvaljujući nama, ponosni smo na to.
Rasvetljavanje kućnih krađa

Naši klijenti se često ne usuđuju da kućnu krađu prijave organima MUP-a jer postoji sumnja da je to član porodice ili najbliži rođak, prijatelj. Upotrebom tehničkih sredstava omogućeno nam je da vrlo jednostavno identifikujemo kradljivca u kući. Kako biste otklonili sumnju sa najbližih i nedužnih, predložićemo Vam niz metoda kojima vrlo jednostavno i sa sigurnošću možete identifikovati počinioca kućne krađe, bilo postdeliktno ili predeliktno. Rezultati su odlični u oba slučaja.


Nasilje u porodici

Ozbiljan problem današnjeg društva je nasilje u porodici, tortura, premlaćivanje, psihičko zlostavljanje, ucene, obećanja "neću više nikad"... Kao nasilnici se pojavljuju osobe oba pola iz svih slojeva društva. Radi zaštite svog integriteta, zlostavljane osobe se ne usuđuju prijave nadležnim organima kako bi zaštitili sebe. Prisutan je i sve veći broj dece kao žrtava nasilja. Potražite pomoć, agencija TOP SECRET će Vam pružiti sve uslove da živite pristojan život, lišen nasilja, a Vašem detetu omogućiti srećno detinjstvo. Najsvežiji slučaj u našoj agenciji, nasilnik je na izdržavanju sedmomesečne zatvorske kazne, brak je raskinut, a deca imaju srećno detinjstvo... Krenite u novi život bez nasilja...


Provera budućeg partnera

Dvadeset posto brakova se razvede u prvih tri godine zajedničkog života. Da bi znali sa kim stupate u brak, njegovu ili njenu prošlost. Da se uverite da je to ono pravo i za ceo život, obratite nam se. Mi smo profesionalci, diskretno, efikasno, bez emocija, samo činjenicama ćemo Vam pomoći da donesete odluku za ceo život. Razmislite o pisanju predbračnog ugovora, zaštitite sebe, svoje naslednike. Pravnik agencije TOP SECRET Vam je na usluzi.


Web Design by: Tipping PointComments